До новин

На продаж виставили нерухомість збанкрутілого банку "Київ"

29 червня, 2016
Ліквідація
На продаж виставили нерухомість збанкрутілого банку "Київ"

Фонд гарантування вкладів фізичних осіб виставляє на продаж активи ПАТ «АКБ «Київ» - квартири у столиці та нежитлову нерухомість у Львові.

Про це інформаційному порталу Банкрутство & Ліквідація повідомили у прес-службі ФГВФО.

27 та 28 липня відбудуться аукціони з продажу активів, що перебувають на балансі ПАТ «АКБ «Київ». Серед лотів – права вимоги за кредитами, у забезпечення яких передано майнові права на 81 квартиру у столиці та об’єкти нежитлової забудови у Львові.

27 липня відбудеться аукціон з продажу прав вимоги за кредитами юридичних осіб. Загальна заборгованість за договорами на 1 травня цього року сягнула 260,12 млн грн. При цьому забезпеченням за кредитами виступають майнові права на 81 квартиру загальною площею понад 6900 кв. м у новобудові Києва. Усі об’єкти розміщуються в одному будинку на вулиці Сім’ї Сосніних, що у Святошинському районі столиці. Сама новобудова знаходиться недалеко від парку «Юність». Станом на кінець 2015 року готовність будинку перевищила 54%.

Торги з продажу прав вимоги за цим кредитом відбудуться 27 липня на електронному майданчику товарної біржі «Українська міжрегіональна спеціалізована». Початкова ціна лоту – 78,03 млн грн. Заявки на участь в аукціоні приймаються до 17 години 21 липня.

28 липня відбудеться аукціон з продажу прав вимоги за ще двома кредитами. Станом на початок травня заборгованість за договорами позичальника (юрособи) сягнула 301,49 млн грн.

У забезпечення кредитів передано нежитлову нерухомість. Мова йде про блоки виробничих цехів та його побутові приміщення, загальною площею понад 53 тис. кв. м. Об’єкти застави знаходяться у Львові. Їхнє місцерозташування є вигідним та привабливим для потенційних інвесторів. Адже поряд йде зведення першого у місті індустріального парку «Рясне-2». Де, за планами, будуть розміщуватись 20-30 провідних компаній, зокрема, з обробки та виробництва деревини, автомобілебудування, виробництва електричного, електронного та оптичного устаткування тощо. Крім того, тут знаходитимуться транспортно-логістичні центри, складування та перевезення вантажів, а також митний склад. Детальна інформація про лот та заплановані торги на Інформаційному порталі Фонду.

Аукціон з продажу права вимоги за кредитами відбудеться на електронному майданчику ТОВ «Центр з реалізації проблемних активів». Заявки на участь прийматимуться до 17 години 25 липня. Стартова ціна лоту – 90,44 млн грн.

Нагадаємо, 6 липня на електронному майданчику ДП «СЕТАМ» відбудуться торги з продажу прав вимоги за кредитами, у забезпечення яких передано майно діючого тепличного комплексу в Умані. На початок квітня загальна заборгованість за договорами перевищила 92,17 млн грн. При цьому позичальник є діючим і у стані ліквідації не перебуває. Лот виставляється на торги уперше. Його початкова ціна складає 80 млн грн.

Коментарі
Додати коментар