До новин

Завод "Більшовик" на грані банкрутства

10 квітня, 2015
Борги
Завод "Більшовик" на грані банкрутства

Компанія "Київенерго" заявляє, що буде змушена відключити від електропостачання ПАТ "Науково-виробниче підприємство "Більшовик" у зав’язку з боргом у 14,445 мільйона гривень.

Про це повідомляє інформаційний портал Банкрутство & Ліквідація з посиланням "Українську правду".

Як повідомляє сайт енергокомпанії, кошти від "Більшовика" не надходили з липня 2012 року.

"Київенерго" неодноразово зверталася до керівництва "Більшовик" з пропозиціями щодо врегулювання заборгованості, однак відповіді чи пропозицій від споживача щодо врегулювання ситуації наразі так і не отримала", - йдеться в повідомленні.

При цьому лише за останні 6 місяців "Більшовик" 6 разів не допустив на територію підприємства представників енергокомпанії для перевірки лічильників електроенергії.

У "Київенерго" додали, що щомісячне споживання електричної енергії ПАТ "НВП  Більшовик" становить близько 800 тисяч гривень.

"Компанія не може допустити збільшення дебіторської заборгованості, ставлячи під загрозу електропостачання киян та у разі не сплати за спожиту електричну енергію, буде вимушена припинити її постачання", - йдеться в повідомленні.

Як відомо, раніше "Київенерго" заявляла, що споживачі столиці станом на 1 березня заборгували за електроенергію майже 900 мільйонів гривень.

Серед найбільших боржників КП "АК "Київводоканал", яке має борг у 309,9 мільйона гривень, КП "Київпастранс" – 55,6 мільйона гривень, ПАТ "НВП "Більшовик" – 13,8 мільйона гривень, ДП "КДЗ "Буревісник – 10,1 мільйона, ТОВ "Танталіт" – 7,3 мільйона гривень та ДП "Національна кінематика України" – 4,5 мільйона гривень.

Коментарі
Додати коментар