До новин

ФГВФО виставляє на торги лот за півмільярда гривень

15 липня, 2016
Банкрутство фінустанов
ФГВФО виставляє на торги лот за півмільярда гривень

Фонд гарантування вкладів фізичних осіб виставляє на продаж один із найдорожчих на сьогодні лотів, стартова вартість якого складає 544,73 млн гривень.

Про це інформаційному порталу Банкрутство & Ліквідація повідомили у прес-службі ФГВ.

На торги виставлено права вимоги відразу по 27 кредитами юридичних осіб, оформлених в АТ «Брокбізнесбанк».

В заставі банку знаходяться діючі молочні ферми, поголів'я великої рогатої худоби, обладнання для виробництва морозива і нежила нерухомість. Забезпечення одного з кредитів в 28 разів покриває заборгованість за договором. Територіально об'єкти розміщуються в Шепетівському районі Хмельницької області та Кіцманському районі Чернівецької області.

У цьому ж лоті - права вимоги за ще 13 кредитами, об'єднаними в один портфель. Сумарна заборгованість за договорами, укладеними трьома юрособами, досягла 1,07 млрд гривень. Забезпеченням за кредитами виступає відразу кілька об'єктів нерухомості у Луцьку і Черкасах (адмінбудівлі, склади тощо). А також - цех по виробництву морозива повністю укомплектований обладнанням, адміністративно-лабораторний комплекс, будівля холодильного цеху і склад тари у Волинській області.

Аукціон відбудеться 3 серпня на електронному майданчику товарної біржі «Українська агропромислова». Кінцевий термін прийому заяв на участь в аукціоні - 1 серпня.

Як раніше повідомляв інформпортал Банкрутство & Ліквідація, НБУ очікує отримати 1,5 млрд гривень від реалізації активів 4 банків-банкрутів.

Коментарі
Додати коментар