До новин

Головою ліквідаційної комісії «Автодоріг України» призначено екс-радника міністра

19 липня, 2016
Ліквідація
Головою ліквідаційної комісії «Автодоріг України» призначено екс-радника міністра

Міністр інфраструктури Володимир Омелян призначив головою ліквідаційної комісії - керівником ПАТ «Державна акціонерна компанія «Автомобільні дороги України» Артема Гриненка, який раніше обіймав посаду радника міністра.

Про це повідомляє інформаційний портал Банкрутство & Ліквідація із посиланням на «Інтерфакс-Україна».

«Велике прохання підтримати реформу «Укравтодору». Це потрібно всім нам, це потрібно країні. Корупції більше не буде», - підкреслив Омелян, коли представляв нового очільника колективу.

Крім того, був призначений новий склад керівництва ДАК.

Нагадаємо, у вересні 2015 року «Укравтодор» оприлюднив наказ про ліквідацію ПАТ «Державна акціонерна компанія «Автомобільні дороги України».

Відповідно до фінансових показників компанії за 2014 рік, у ДАК «Автомобільні дороги України» недостатньо активів для розрахунку за зобов'язаннями в цілому по компанії і відповідно відсутня сума, яка могла б залишитися після задоволення вимог кредиторів, і виплачена акціонеру, яким є держава в особі «Укравтодору».

До цього уряд України прийняв рішення про ліквідацію ДАК. Раніше міністр інфраструктури України Омелян повідомив, що не бачить необхідності в повній ліквідації компанії.

На його думку, її необхідно перетворити в якусь сервісну компанію.

Коментарі
Додати коментар