До новин

Wizz Air передумала ліквідувати українську "дочку"

10 квітня, 2015
Ліквідація
Wizz Air передумала ліквідувати українську "дочку"

Угорська авіакомпанія Wizz Air збереже свою дочірню компанію в Україні - Wizz Air Ukraine, заявив перший заступник міністра інфраструктури України Володимир Шульмейстер.

Про це повідомляє інформаційний портал Банкрутство & Ліквідація із посиланням на Інтерфакс-Україна.

За його словами, мова про це йшла в ході зустрічі з керівництвом угорської авіакомпанії, яка була ініційована міністерством.

"Wizz Air Україна" залишається, як тільки вони зрозуміють, що рівень ризиків для них знижений, вони цю компанію перезапускатимуть", - сказав він.

Крім того, стверджує міністр інфраструктури, Державіаслужба України вже переоформила угорській компанії Wizz Air дозволи на польоти в Польщу, Німеччину, Кіпр, ведуться переговори про рейси угорської компанії між Україною Італією, Іспанією, для чого необхідні дозволи цих країн.

Також Міністерство інфраструктури пропонує компанії виконувати рейси зі Львова.

Крім цього, зазначив Шульмейстер, угорський авіаперевізник буде літати з Угорщини до Вільнюсу і Софії, і також ідуть переговори про виконання нею рейсів з цих міст в Україну.

Як раніше повідомляв інформпортал Банкрутство & Ліквідація, угорська Wizz Air Holdings заявляла, що з 20 квітня 2015 закриває свою дочірню компанію Wizz Air Ukraine.

Коментарі
Додати коментар