До новин

Суд розпочав санацію заводу «Пресмаш»

27 липня, 2016
Санація
Суд розпочав санацію заводу «Пресмаш»

Господарський суд Івано-Франківської області 21 липня 2016 року ввів процедуру санації ВАТ «Пресмаш», що є унікальним верстатобудівельним підприємством.

Про це йдеться у відповідній судовій ухвалі по справі № 909/1056/15, повідомляє інформаційний портал Банкрутство & Ліквідація.

Керуючим санацією призначено арбітражного керуючого Олега Кобельника.

Сума кредиторської заборгованості підприємства складає 18,467 млн гривень. Подача заявок інвесторами триватиме до 31 серпня 2016 року.  

Свого часу ВАТ «Пресмаш» набуло слави успішного, прибуткового підприємства на теренах Західної України. На заводі встановлено унікальне імпортне обладнання, але підприємство переживає не найкращі часи: мільйонні борги та відсутність замовлень.

Ще в жовтні 2015 року було порушено справу про банкрутство підприємства ВАТ «Пресмаш», причому за інформацією місцевих ЗМІ, ініціатива у цій справі надходила від підконтрольних директору підприємства товариств — ТОВ «Фірма «Хімтехнопласт» та ПП «Вестхім». 

Як раніше повідомляв інформпортал Банкрутство & Ліквідація, госпсуд затвердив план санації Харківського тракторного заводу.

Коментарі
Додати коментар