До новин

Адвокат: Промінвестбанк нахабно ігнорує свої зобов’язання перед вкладниками

19 серпня, 2016
Резонансні справи
Адвокат: Промінвестбанк нахабно ігнорує свої зобов’язання перед вкладниками

Адвокат Ігор Головань заявив, що Промінвестбанк (дочірня структура проблемного російського Внешекономбанку) нахабно не виконує свої зобов'язання перед клієнтами і вкладниками.

Про це повідомляє інформаційний портал Банкрутство & Ліквідація із посиланням на заяву правника, яку він оприлюднив у своєму блозі на УП.

«Я вже декілька разів писав про те, як Промінвестбанк нахабно не виконує своїх зобов'язань перед клієнтами і вкладниками, що наївно довірили цій установі свої кошти. З тих часів мало що змінилося», - констатує Головань.

Він розповів, що днями не відбулося судове засідання у справі за позовом одного з клієнтів банку про стягнення коштів за договором банківського вкладу з видачею депозитного сертифіката.

«Причина – неявка представника Промінвестбанку. Причина неявки – у відрядженні. Схоже, у Промінвестбанку вже і до суду нема кому сходити. Всі роз'їхалися. Чи розбіглися?» - задає риторичне питання адвокат.

Нагадаэмо, 99,4% акцій ПІБ належить російському Внешекономбанку, який наразі також переживає серйозні фінансові проблеми.

Як раніше повідомляв інформпортал Банкрутство & Ліквідація, у першому півріччі Промінвестбанк отримав 3 млрд грн збитку.

Коментарі
Додати коментар