До новин

На аукціон виставили землю Дельта Банку за 24 млн грн

22 серпня, 2016
Банкрутство фінустанов
На аукціон виставили землю Дельта Банку за 24 млн грн

Фонд гарантування вкладів фізичних осіб виставив на електронні торги 23 вересня земельні ділянки, що обліковуються на балансі збанкрутілого АТ «Дельта Банк».

Про це повідомляє інформаційний портал Банкрутство & Ліквідація із посиланням на прес-службу фонду.

За даними ФГВФО, продаються земельні ділянки у Києво-Святошинському та Васильківському районах Київської області, у Пустомитівському районі Львівської області та у Яремчанському районі Івано-Франківської області, де розташований найцінніший лот – земля початковою вартістю 19,839 млн грн. Стартова ціна усіх сімох лотів – 24 005 200 грн.

Лоти виставляються на торги вперше. Разом з ними продаються нежитлові приміщення в Сумах початковою вартістю 4 371 240 грн.

Розмір гарантійного внеску для участі в аукціоні становить 10% від початкової ціни продажу лота, але не більше 500 тис. грн. Організатор торгів – товарна біржа «ІННЕКС».

Детальніше про аукціон можна дізнатися тут.

Як раніше повідомляв інформпортал Банкрутство & Ліквідація, Фонд гарантування вкладів фізичних осіб виставив на електронні торги 14 вересня нерухоме майно, що обліковується на балансі збанкрутілого ПАТ «Комерційний банк «Надра». Це - нежитлові приміщення, що знаходяться у будівлі (в літері А) за адресою: м. Київ, вулиця Жилянська, будинок 59 загальною площею 2 294,2 кв. м. Стартова ціна лоту - 75 548 160 грн.

Коментарі
Додати коментар