До новин

У березні до реєстру підприємств-банкрутів внесено 12,8 тис інформаційних форм

14 квітня, 2015
Банкрутство підприємств
У березні до реєстру підприємств-банкрутів внесено 12,8 тис інформаційних форм

Протягом березня 2015 року територіальні органи з питань банкрутства до реєстру внесли 12 766 інформаційних форм, наданих арбітражними керуючими (розпорядниками майна, керуючими санацією, ліквідаторами), в яких, зокрема, міститься інформація про стан провадження у справі про банкрутство боржника, реєстр вимог кредиторів, стан погашення заборгованості з виплати заробітної плати.

Про це інформаційному порталу Банкрутство & Ліквідація повідомили у прес-службі Міністерства юстиції.

Згідно із повідомленням, у формах містяться й інші відомості, отримані від арбітражних керуючих та господарських судів.

Інформація з Реєстру надається субʼєктам підприємницької діяльності для провадження підприємницької діяльності, у тому числі для прийняття участі у здійсненні державних закупівель, у конкурсі на право оренди комунального майна та для інших цілей.

З метою нормативного закріплення нового порядку ведення Реєстру, який буде передбачати наповнення Реєстру та надання інформації з нього в режимі реального часу, Департаментом підготовлено проект наказу Міністерства юстиції України про внесення змін до Положення про Єдиний реєстр підприємств, щодо яких порушено провадження у справі про банкрутство. Наказ набирає чинності 15 травня 2015 року.

Як відомо, Департаментом з питань банкрутства здійснюється ведення Єдиного реєстру підприємств, щодо яких порушено провадження у справі про банкрутство, зокрема здійснюється моніторинг повноти та своєчасності внесення інформації до Реєстру територіальними органами з питань банкрутства.

Коментарі
Додати коментар