До новин

Один з активів банку «Фінанси та кредит» продали за 33,5 млн грн

15 вересня, 2016
Борги
Один з активів банку «Фінанси та кредит» продали за 33,5 млн грн

ПАТ «Бобровицький молокозавод», що перебував на балансі АТ «Банк «Фінанси та кредит», на аукціоні продали за ціною, що на третину перевищила стартову.

Про це інформаційному порталу Банкрутство & Ліквідація повідомили в прес-службі Фонду гарантування вкладів фізичних осіб.

На електронному майданчику товарної біржі «Катеринославська» відбувся аукціон з продажу єдиного майнового комплексу ПАТ «Бобровицький молокозавод».

Актив, що перебував на балансі АТ «Банк «Фінанси та кредит», на торги виставлявся вперше. Зі стартових 25 млн грн вартість комплексу зросла більше, ніж на третину. У результаті комплекс було продано за 33,5 млн грн. У торгах брало участь 5 учасників.

ПАТ «Бобровицький молокозавод» є бюджетоутворюючим підприємством міста Бобровиця в Чернігівськфй області. Завод випускає 100-150 тонн продукції на добу при максимальній проектній виробничій потужності у 250 тонн на добу. Основними видами продукції, що випускається на заводі, є сухе молоко і масло, які реалізуються по всій Україні. Значний обсяг виготовленої продукції йде на експорт.

Коментарі
Додати коментар