До новин

З аукціону піде великий актив «Дельти» - Новоград-Волинський м’ясокомбінат

12 жовтня, 2016
Продаж
З аукціону піде великий актив «Дельти» - Новоград-Волинський м’ясокомбінат

Фонд гарантування вкладів фізичних осіб виставив на електронні торги цілісний майновий комплекс Новоград-Волинського м’ясокомбінату (Житомирська область), що обліковується на балансі збанкрутілого АТ «Дельта Банк».

Про це повідомляє інформаційний портал Банкрутство & Ліквідація із посиланням на прес-службу ФГВФО.

За даними фонду, на аукціон виставлено будівлі та споруди майнового комплексу у складі: адміністративна прибудова з гаражними боксами, ковбасний корпус, м’ясо-жировий корпус, канижна, інженерний корпус, дві будівлі котельні, аміакосховище, бризгальний басейн, конденсаторна, корпус холодильника, водопровідний басейн, будівля санбойні, допоміжний корпус, споруда жироловки, адмінкорпус, будівлі на прохідній, основні засоби майнового комплексу у кількості 925 інвентарні позиції, споруди МЖК, столярна майстерня, будівля жировитоплюючого цеху, будівля холодильника, будівля відгодівельного цеху та будівля контори. Уся нерухомість знаходиться за адресою: м. Новоград-Волинський, вулиці Борисова та 2-га Зелена.

Стартова вартість лоту складає 22 701 905 гривень.

Лот виставляється на торги повторно зі знижкою у 10%. Розмір гарантійного внеску для участі в аукціоні становить 10% від початкової ціни продажу лота, але не більше 500 тис. грн. Організатор цих торгів –Центральна товарна біржа.

Детальніше про аукціон можна дізнатися за цим посиланням.

Аукціон з продажу активу відбудеться 28 жовтня. Кінцевий термін прийому заявок на участь у торгах – 27 жовтня.

Коментарі
Додати коментар