До новин

Через заборону ліквідації у банку «Юнісон» продовжили тимчасову адміністрацію

25 жовтня, 2016
Резонансні справи
Через заборону ліквідації у банку «Юнісон» продовжили тимчасову адміністрацію

З огляду на рішення Черкаського райсуду заборонити ліквідацію банку «Юнісон» (Київ) Фонд гарантування вкладів фізичних осіб продовжив повноваження свого тимчасового адміністратора у цій фінустанові.

Про це повідомляє інформаційний портал Банкрутство & Ліквідація із посиланням на прес-службу ФГВФО

«З метою забезпечення збереження активів та документації банку, керуючись частиною шостою статті 12, частини першої статті 38 Закону України «Про систему гарантування вкладів фізичних осіб» та беручи до уваги ухвалу Черкаського районного суду Черкаської області від 27 вересня 2016 року у справі № 707/2261/16-ц, виконавчою дирекцією Фонду прийнято рішення від 20 жовтня 2016 р. №2187 про продовження повноважень уповноваженої особи Фонду гарантування вкладів фізичних осіб на здійснення тимчасової адміністрації у ПАТ «Банк «Юнісон» Шевченка Андрія Миколайовича», - йдеться у повідомленні.

За даними фонду, Шевченко продовжить адмініструвати банк до дати отримання рішення НБУ про відкликання банківської ліцензії та ліквідацію ПАТ «Банк «Юнісон» після скасування заходів забезпечення позову, застосованих згідно з ухвалою черкаського суду.

Нагадаємо, 27 вересня Черкаський районний суд Черкаської області вже не перший раз заборонив Національному банку ліквідувати неплатоспроможний банк «Юнісон».

Коментарі
Додати коментар