До новин

Мелітопольский асфальтобетонний завод відновив роботу

20 квітня, 2015
Санація
Мелітопольский асфальтобетонний завод відновив роботу

Після тривалого простою в Мелітополі Запорізької області запрацював асфальтобетонний завод (МАБЗ).

Про це повідомляє інформаційний портал Банкрутство & Ліквідація із посиланням на регіональне інформагентство "Мелітополь".

Реконструкція цеху з випуску асфальту на МАБЗ проводиться місцевим підприємством "Дорожній торгово-комерційний центр". В рамках реконструкції всі печі цеху переводяться з електричного постачання на альтернативний вид палива.

Потужність заводу після реконструкції - 45 тонн асфальту за годину.

Директор "Дорожнього торгово-комерційного центру" Ігор Белявський сподівається, що за кошти загальною сумою 1 млн гривень, які приватне підприємство, за його словами, витратило на реконструкцію МАБЗ, він отримає частку в статутному фонді комунального асфальтобетонного заводу.

Заступник міського голови Іван Федоров пояснив, що підприємство чекало або банкрутство, або процедура санації, і влада обрала другий варіант.

Як раніше повідомляв інформпортал Банкрутство & Ліквідація, депутат Верховної Ради з фракції "Батьківщина" Сергій Соболєв вважає, що включення Бердянського морського торгового порту (Запорізька область) до переліку підприємств, що підлягають приватизації, призведе до його банкрутства.

Коментарі
Додати коментар