До новин

ФГВ продає борг дистриб’ютора спортивного бренду перед банком «Форум»

11 листопада, 2016
Продаж
ФГВ продає борг дистриб’ютора спортивного бренду перед банком «Форум»

23 листопада відбудеться повторний аукціон з продажу прав вимоги за кредитами ПАТ «Банк Форум», позичальником за яким є компанія-дистриб’ютор на територію України, Білорусі, Казахстану, Грузії товарів всесвітньовідомого спортивного бренду з США.

Про це інформаційному порталу Банкрутство & Ліквідація повідомили у прес-службі Фонду гарантування вкладів фізосіб.

У заставі банку – приміщення магазинів та складів і товари в обороті – спортивний одяг, взуття, аксесуари.

Компанія-позичальник також має мережу магазинів в Україні, Казахстані та Білорусі.

«Обслуговування кредитів припинилось після введення в банк тимчасової адміністрації. Станом на початок вересня цього року заборгованість сягнула 204,47 млн грн. У заставі банку – торгівельна та офісна нерухомість, загальною площею 4 057 м2. Зокрема, магазини та склади спортивних товарів - одягу, взуття, аксесуарів у Києві  (бул. Лесі Українки, вул. Бажана ) і у Харкові (вул. Кооперативна). А також – офісні приміщення, загальною площею 884 м2, у столиці (вул. Ярославська)», - уточнили у Фонді.

Стартова ціна лоту – 70,22 млн грн.

Аукціон з продажу відбудеться 23 листопада з 10:00 до 12:00 на електронному майданчику товарної біржі «Статус експерт», заявки на участь у торгах приймаються до 17:00 22 листопада.

Як раніше повідомляв інформпортал Банкрутство & Ліквідація, в Івано-Франківську з аукціону підуть два гіпермаркети банку «Форум».

Коментарі
Додати коментар