До новин

Виконавча служба скасувала арешт майна Бахматюка

25 листопада, 2016
Резонансні справи
Виконавча служба скасувала арешт майна Бахматюка

Виконавча служба скасувала своє рішення про арешт майна глави ради директорів агрохолдингу Ukrlandfarming і бенефіціарного власника визнаних неплатоспроможним банків «ВіЕйБі» і «Фінансова ініціатива» Олега Бахматюка.

Про це повідомляє інформаційний портал Банкрутство & Ліквідація із посиланням на «Інтерфакс-Україна».

«Ми з самого початку говорили про незаконність такого рішення. Подібні дії орієнтовані виключно на дестабілізацію компанії, в якій працює понад 37 тисяч осіб», - цитується в повідомленні Бахматюк.

12 травня прес-служба НБУ повідомила, що Печерський районний суд Києва задовольнив заяву Нацбанку та наклав арешт на все рухоме і нерухоме майно, що належить Бахматюку.

Пізніше прес-служба бізнесмена повідомила, що розповсюджена інформація про накладення арешту на майно на суму 4 млрд гривень не відповідає дійсності.

27 вересня Київський апеляційний суд відхилив апеляцію НБУ і залишив у силі рішення Печерського районного суду Києва від 26 травня про скасування арешту майна Бахматюка, накладеного за позовом центробанку.

«Укрлендфармінг» є Найбільшим агрохолдингом в Євразії. Займається вирощування зернових, виробництвом яєць і яєчних продуктів, вирощування великої рогатої худоби, дистрибуцією техніки, добрив і насіння.

Як раніше повідомляв інформпортал Банкрутство & Ліквідація, вкладникам збанкрутілого банку «Фінансова ініціатива» відновили виплати.

Коментарі
Додати коментар