До новин

«Комерційний індустріальний банк» владнав спірні питання з НБУ

30 листопада, 2016
Законодавство
«Комерційний індустріальний банк» владнав спірні питання з НБУ

ПАТ «Комерційний Індустріальний банк», також відомий як ComInBank, змінив власника й погодив це з Нацбанком.

Про це йдеться у прес-релізі банку, повідомляє інформаційний портал Банкрутство & Ліквідація.

ПАТ «Комерційний Індустріальний банк» повідомляє, що Стефан Пінтер, міжнародний інвестор, який базується у Лондоні і спеціалізується на інвестиціях у ринки, що розвиваються, завершив угоду з придбання банку, викупивши 100% акцій фінустанови після отримання дозволу від НБУ.

Нагадаємо, у травні суд заарештував акціонера «Комерційного індустріального банку» та співвласника одного з найбільших холдингів зі збору та переробки металобрухту «КВВ груп» Євгенія Казьміна. У вересні його випустили на свободу.

ComInBank було засновано в 1993 році з головним офісом в місті Києві.

Банк має 13 відділень в наступних містах: Дніпро, Івано-Франківськ, Київ, Кропивницький, Кривий Ріг, Миколаїв, Одеса, Харків, Херсон і Черкаси.

Стефан Пол Пінтер є засновником та виконавчим директором GML Capital LLP приватної інвестиційно-банківської та управляючої компаній з головним офісом в Лондоні.

Як раніше повідомляв інформпортал Банкрутство & Ліквідація, власник ComInBank отримав погодження набуття істотної участі, але приведення структури власності банку у відповідність з вимогами щодо її прозорості ще не повністю завершено. Регулятор, у разі виявлення непрозорої структури власності, має право віднести фінустанову до категорії неплатоспроможних.

Коментарі
Додати коментар