До новин

Для консервації Солотвинського солерудника необхідно 300 млн, - ОДА

22 квітня, 2015
Банкрутство підприємств
Для консервації Солотвинського солерудника необхідно 300 млн, - ОДА

Голова Закарпатської ОДА Василь Губаль заявив, що питання остаточної консервації Солотвинського солерудника не вирішене через те, що на це необхідно близько 300 млн гривень, які досі не виділені.

Про це повідомляє інформаційний портал Банкрутство & Ліквідація із посиланням на "Закарпаття онлайн".

Губернатор Закарпатської області звернувся до вищого керівництва держави стосовно остаточної консервації Солотвинського солерудника. "Однак, нині руху у цьому напрямку немає", - повідомив Губаль.

Зараз, за словами керівника області, у містечко в Тереблі переселені близько 20 родин, хоч саме поселення розраховане на 620 сімей.

"Водопостачання забезпечено. Практично містечко готове. Але є ще багато сімей, які потребують переселення, вони не хочуть переселятися. Вже мали з ними зустріч. І зустрічатимемося в майбутньому, адже, на жаль, наразі не маємо порозуміння з цими сім’ями", – повідомив губернатор.

"Наразі йде тільки фінансування на утримання старого об’єкту Солотвинського солерудника. Наскільки мені відомо, з 2011 року на це забезпечено близько 18 млн грн", – поскаржився голова ОДА.

Як раніше повідомляв інформпортал Банкрутство & Ліквідація, госпсуд Закарпатської області 17 квітня 2015 року порушив справу про банкрутство державного підприємства "Солотвинський солерудник".

Коментарі
Додати коментар