До новин

Суд почав ліквідацію активу Клюєвих – Заводу напівпровідників

05 грудня, 2016
Ліквідація
Суд почав ліквідацію активу Клюєвих – Заводу напівпровідників

Господарський суд Запорізької області 24 листопада 2016 року припинив санацію, визнав банкрутом і відкрив ліквідаційну процедуру щодо ПрАТ «Завод напівпровідників».

Про це повідомляє інформаційний портал Банкрутство & Ліквідація із посиланням на відповідну судову постанову.

Ліквідатором суд призначив арбітражного керуючого Євгена Кириченка.

«Визнати Приватне акціонерне товариство «Завод напівпровідників», код з ЄДР-31792555, Запоріжжя, банкрутом. Відкрити ліквідаційну процедуру строком на дванадцять місяців. Відмовити у задоволенні заяв арбітражних керуючих Пилипенко Маргарити Миколаївни №16 від 22.11.2016р. та Іванкова Володимира Миколайовича №227 від 10.11.2016р. про призначення їх ліквідаторами у справі. Заяву арбітражного керуючого - керуючого санацією у цій справі Кириченка Євгена Олександровича про призначення ліквідатором банкрута задовольнити», - йдеться в постанові.

Нагадаємо, підприємство заборгувало мільярди гривень Укрексімбанкому. У березні 2016 року суд зобов'язав Андрія і Сергія Клюєвих виплатити Укрексімбанку борг. Провадження у справі про банкрутство «Заводу напівпровідників» було відкрито 6 січня 2015 року, про що було оголошено на сайті Вищого госпсуду.

Як повідомляв інформпортал Банкрутство & Ліквідація, у травні поточного року стартувала санація Заводу напівпровідників братів Клюєвих.

Коментарі
Додати коментар