До новин

Екс-голову банку «Михайлівський» відправили під домашній арешт

06 грудня, 2016
Резонансні справи
Екс-голову банку «Михайлівський» відправили під домашній арешт

Шевченківський районний суд Києва відправив під домашній арешт колишнього голову правління збанкрутілого банку «Михайлівський» Ігоря Дорошенка.

Про це повідомляє інформаційний портал Банкрутство & Ліквідація із посиланням на відео судового засідання.

3 грудня суд прийняв рішення звільнити з-під варти екс-голову правління банку «Михайлівський» Ігоря Дорошенка і застосувати до нього запобіжний захід у вигляді домашнього арешту.

«Клопотання слідчого задовольнити, застосувати до підозрюваного Ігоря Дорошенка запобіжний захід у вигляді домашнього арешту», - зачитав рішення суддя.

Як відомо, Шевченківський районний суд Києва ще 13 серпня обрав запобіжний захід колишньому голові правління Банку Михайлівський Ігорю Дорошенко, який підозрюється в розкраданні 870 млн гривень і доведенні банку до неплатоспроможності.

16 вересня Шевченківський районний суд Києва відмовив йому у зміні запобіжного заходу. Адвокати тоді подали клопотання про зміну запобіжного заходу з утримання під вартою з альтернативою внесення застави в розмірі 137,8 млн гривень на особисте зобов'язання.

У травні в банк «Михайлівський» була введена зовнішня адміністрація. Пізніше стало відомо, що за день до цього банк продав свої кредити іншим фінкомпаніям. У липні Фонд гарантування вкладів почав ліквідацію банку.

Як раніше повідомляв інформпортал Банкрутство & Ліквідація, за рахунок «Гуліверу» можна покрити збитки, завдані банком «Михайлівський».

Коментарі
Додати коментар