До новин

DCH хоче створити міжнародний консорціум для придбання збиткового ОПЗ

09 грудня, 2016
Санація
DCH хоче створити міжнародний консорціум для придбання збиткового ОПЗ

Група DCH Олександра Ярославського підтверджує свою зацікавленість у придбанні акцій ПАТ «Одеський припортовий завод» і пропонує створити для цього міжнародний консорціум.

Про це йдеться в офіційній заяві групи DCH, повідомляє інформаційний портал Банкрутство & Ліквідація.

«Незважаючи на те, що конкурс з продажу пакета акцій ОПЗ, призначений на 14 грудня 2016 року не відбувся, група DCH підтверджує свою зацікавленість у придбанні цього активу», - йдеться у повідомленні.

Як зазначили в компанії, оптимальною організаційно-правовою формою є міжнародний консорціум.

«В даний час ми знаходимося в процесі переговорів з іншими зацікавленими бізнес-структурами - в тому числі великими міжнародними банками. Ми переконані, що наші дії знаходяться у повній відповідності з національними економічними інтересами України, а також сприятимуть збалансованому розвитку підприємства і зміцнення його ринкових позицій», - заявили у Ярославського.

Як повідомлялося, Фонд державного майна України після закінчення терміну подачі не отримав жодної заявки на участь в конкурсі з продажу 99,567% ПАТ «Одеський припортовий завод».

Раніше стало відомо, що група DCH Олександра Ярославського відмовилася від участі в конкурсі після отримання додаткової інформації про фінансово-господарської діяльності ОПЗ.

Компанія Коломойського і Хомутинніка також відмовилася від участі в приватизації ОПЗ.

Як раніше повідомляв інформпортал Банкрутство & Ліквідація, Фонд держмайна допускає зупинку збиткового ОПЗ, оскільки приватизація заводу провалилася.

Коментарі
Додати коментар