До новин

Platinum Bank скаржиться на інформаційну атаку

22 грудня, 2016
Резонансні справи
Platinum Bank скаржиться на інформаційну атаку

Platinum Bank заявляє, що розповсюджувана інформація щодо роботи банку не відповідає дійсності, не має конкретного першоджерела, а метою її поширення є паніка серед клієнтів банку.

Про це повідомляє інформаційний портал Банкрутство & Ліквідація із посиланням на заяву банку.

Як зазначає прес-служба «Платинуму», у деяких українських ЗМІ організована спланована хвиля негативних публікацій, спрямованих на дестабілізацію роботи Platinum Bank.

Прес-служба заявляє, що розповсюджувана інформація не відповідає дійсності, не має конкретного першоджерела, а метою її поширення є паніка серед клієнтів Platinum Bank.

«Це стандартний прийом чорного піару, коли використовуючи хвилю несприятливих подій на фінансовому ринку країни, застосовують дану технологію, щоб дестабілізувати роботу банку», - йдеться у повідомленні.

Крім того, прес-служба запевняє, що «Платинум Банк» розробив програму капіталізації до 1 січня 2019 року.

«Завдяки збільшенню капіталу на більш ніж 203 млн грн у 2016 році Platinum Bank має запас високоліквідних активів, що дозволяє йому виконувати зобов'язання перед клієнтами», - запевняють у банку.

Як відомо,  раніше Кауфман звернувся в НБУ за погодженням на придбання 75% + 1 акція «Платинум Банку».

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що акціонер Platinum Bank прийняв рішення про збільшення статутного капіталу фінустанови на 120 млн грн.

Кауфман є засновником інвестиційної компанії Vertex United, до складу якої входять активи готельного напряму ( «Брістоль», «Лондонська», «Президент-Готель»), медіа-активи (журнал «Фокус», «Фокус.Красівая країна», сайт focus. ua) і інвестиційні проекти.

Також Кауфман - співвласник найбільшої української дистриб'юторської компанії TEDIS Ukraine.

Як раніше повідомляв інформпортал Банкрутство & Ліквідація, «Патинум Банк» днями можуть визнати неплатоспроможним.

Коментарі
Додати коментар