До новин

Вище керівництво агрохолдингу «Мрія» може змінитися вже до 25 січня

16 січня, 2015
Ліквідація
Вище керівництво агрохолдингу «Мрія» може змінитися вже до 25 січня

Кредитори «Мрії» завершують відбір нової команди менеджменту, що замінить вище керівництво компанії, призначене мажоритаріями агрохолдингу - сім'єю Гут.

Про це повідомляє "Банкрутство & Ліквідація" із посиланням на "Капітал".

Як повідомив представник комітету кредиторів, конкурс з відбору керівників «Мрії» планується завершити до кінця наступного тижня.

Заплановані зміни менеджменту стосуються лише керівних посад холдингу.

Нагадаємо, що «Мрія» у серпні 2014 року повідомила про прострочену виплату близько 9 млн доларів процентного доходу і близько 120 млн у рахунок погашення боргу за її зобов'язаннями. У зв'язку з цим агрохолдинг оголосив про плани провести реструктуризацію балансу з метою відновлення фінансової стійкості. А у жовтні того ж року кредитори агрохолдингу зажадали дострокового погашення єврооблігацій на суму 400 млн доларів з терміном обігу до 2018 року.

Сукупна заборгованість «Мрії» перед усіма фінансовими кредиторами на момент оголошення дефолту становила близько 1,3 млрд доларів.

Для задоволення вимог кредиторів «Мрія» готова продати частину активів.

Як повідомляло "Банкрутство & Ліквідація", Східнокарібский Верховний Суд 15 грудня почав ліквідацію мажоритарного акціонера агрохолдингу "Мрія" – компанії HF Assets Management Limited.

Джерело фото: www.mriya.ua

Коментарі
Додати коментар