До новин

Алчевський меткомбінат зупинився

16 лютого, 2017
Банкрутство підприємств
Алчевський меткомбінат зупинився

Алчевський металургійний комбінат 13 лютого 2017 року припинив виплавку чавуну через брак залізорудної сировини, що поставляється гірничорудними підприємствами України.

Про це йдеться у повідомленні підприємства, передає інформаційний портал Банкрутство & Ліквідація із посиланням на «Інтерфакс-Україна».

«Припинили роботу через блокування залізниці і брак залізорудної сировини, що поставляється з гірничо-збагачувальних комбінатів групи «Метінвест», - повідомили на підприємстві.

Співрозмовник зазначив, що 12 лютого було виплавлено близько 4,5 тис. тонн чавуну.

«13 лютого - нуль по чавуну», - заявив він, не взявшись прогнозувати, коли може відновитися робота.

Меткоммбінат  з кінця листопада 2016 року працював однією доменною піччю, середньодобове виробництво в січні становило 4-4,5 тис. тонн чавуну. На початку лютого на кілька днів було падіння виплавки сталі до 3,3 тис. тонн, яке потім вирівнялося до 4,5 тис. тонн.

Як відомо, бійці добровольчих батальйонів заблокували залізничні шляхи на межі захоплених терористами територій ОРДЛО. Цими шляхами курсували вантажні потяги із вугіллям та іншими товарами.

Як раніше повідомляв інформпортал Банкрутство & Ліквідація, Райффайзен Банк Аваль відсудив у Алчевського меткомбінату 300 мільйонів боргу.

Коментарі
Додати коментар