До новин

Компанія «Галичина» обіцяє виплатити селянам борги за молоко цього року

29 квітня, 2015
Борги
Компанія «Галичина» обіцяє виплатити селянам борги за молоко цього року

Молочна компанія «Галичина», яка не розрахувалась за збір молока у низці сіл Дрогобицького району Львівської області, обіцяє повернути селянам кошти за продукцію цього року.

Про це повідомляє інформаційний портал Банкрутство & Ліквідація повідомили з посиланням на ZAXID.NET.

Директор по заготівлі сировини «Галичини» Іван Щепанкевич у коментарі ZAXID.NET пояснив, що заборгованість виникла через втрати компанії на сході України: «Причин є кілька. Перш за все, це кризова ситуація, під час якої розгромили наш склад у Донецьку. Там викрали обладнання, фуру і величезну кількість продукції, виготовленої власне із молока, яке здавали ці селяни. Звичайно, ми їм про те, що їхні гроші викрали сепаратисти, не кажемо».

За його словами, компанія тепер розраховується перш за все за молоко, яке здають селяни зараз, однак про борг пам’ятають. «Ми справді цим селянам наразі не заплатили. Ми їм оплатимо борг однозначно цього року. Як тільки заробимо кошти на його оплату», - сказав Щепанкевич.

Нагадаємо, сьогодні, 28 квітня, під час засідання сесії Львівської обласної ради депутат Михайло Задорожний повідомив, що «Галичина» заборгувала людям десятки тисяч гривень за молоко. Наприклад, в селі Дорошів заборгованість сягає 20 тис. грн, а в селі Волошин - 30 тис. грн.

Задорожний заявив, що завод не розрахувався не лише за молоко, але має також борг перед людьми, які працювали в приймальних пунктах та за оренду приміщень.

Коментарі
Додати коментар