До новин

«Енергоатом»: Банкрутство Westinghouse не впливає на поставки палива в Україну

30 березня, 2017
Банкрутство підприємств
«Енергоатом»: Банкрутство Westinghouse не впливає на поставки палива в Україну

В «Енергоатомі» розраховують, що Westinghouse виконає свої зобов'язання по поставкам атомного палива, незважаючи на процедуру банкрутства.

Про це повідомляє інформаційний портал Банкрутство & Ліквідація із посиланням на РБК-Україна.

Початок процедури банкрутства американської корпорації Westinghouse Electric ніяк не вплине на співпрацю компанії з НАЕК «Енергоатом».

«Мова (про банкрутство) стосується американських активів. Україні здійснюється постачання палива Westinghouse зі Швеції. Тут проблем виникнути не повинно», - повідомило джерело у Westinghouse.

У свою чергу, в прес-службі НАЕК «Енергоатом» офіційно банкрутство американської корпорації не коментують, уточнюючи, що «постачання палива відбуваються стабільно і без перебоїв». «Ніяких проблем у нашій роботі немає, і ми сподіваємося, що Westinghouse виконає свої зобов'язання», - запевнили в прес-службі «Енергоатому».

За даними «Енергоатому», у 2016 році на українські АЕС було поставлено 5 партій ядерного палива виробництва Westinghouse. Зараз це паливо використовується на трьох енергоблоках - №2 і №3 Південноукраїнської АЕС, №5 Запорізької АЕС.

Як раніше повідомляв інформпортал Банкрутство & Ліквідація, Toshiba схвалила банкрутство Westinghouse.

Коментарі
Додати коментар