До новин

Сбербанк розраховує піти з України без ексцесів

10 квітня, 2017
Банкрутство фінустанов
Сбербанк розраховує піти з України без ексцесів

Російський Сбербанк розраховує залишити український ринок у відповідності з чинним законодавством.

Про це йдеться в заяві банку, переданій УНІАН, повідомляє інформаційний портал Банкрутство & Ліквідація.

Банк нагадав, що 27 березня оголосив про укладення договору про продаж дочірньої структури в Україні консорціуму іноземних інвесторів.

«Ми сподіваємося, що процес переходу активів Сбербанку в Україні до консорціуму нових власників пройде у відповідності з чинним законодавством України та в рамках міжнародного права», - наголошується в заяві російської фінустанови.

Банк підкреслив, що після підписання Україною меморандуму з Міжнародним валютним фондом і прийняття банком рішення про добровільний відхід з ринку буде розцінювати будь-які агресивні дії відносно дочірньої структури як умисне нанесення шкоди інтересам українських клієнтів і державі Україна.

«З новими акціонерами банк продовжить розвиток в Україні, виконуючи всі зобов'язання перед клієнтами і зберігаючи високу якість сервісу», - сказано в заяві.

Раніше організація «Національний корпус» заявила, що має намір самостійно припинити діяльність російських банків в Україні після 10 квітня, у зв'язку з чим закликала громадян України, вкладників цих банків, терміново забрати звідти свої гроші.

Як раніше повідомляв інформпортал Банкрутство & Ліквідація, «дочку» Сбербанку продають із 10 мільярдами збитків.

Коментарі
Додати коментар