До новин

У Фінбанк ввели тимчасову адміністрацію

11 квітня, 2017
Банкрутство фінустанов
У Фінбанк ввели тимчасову адміністрацію

Фонд гарантування вкладів фізосіб завів у ПАТ «Фінбанк» свого тимчасового адміністратора.

Про це повідомляє інформаційний портал Банкрутство & Ліквідація із посиланням на прес-службу ФГВФО.

На підставі рішення Правління Національного банку України від 7 квітня 2017 року №217-рш/БТ «Про віднесення ПУБЛІЧНОГО АКЦІОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА «ФІНБАНК» до категорії неплатоспроможних» виконавчою дирекцією Фонду гарантування вкладів фізичних осіб (далі – Фонд) прийнято рішення від 9 квітня 2017 року № 1452 «Про запровадження тимчасової адміністрації в ПАТ «ФІНБАНК» та делегування повноважень тимчасового адміністратора банку».

Згідно з даним рішенням розпочато процедуру виведення ПУБЛІЧНОГО АКЦІОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА «ФІНБАНК» (далі - ПАТ «ФІНБАНК») з ринку шляхом запровадженням в ньому тимчасової адміністрації строком на один місяць з 10 квітня 2017 року до 9 травня 2017 року включно, призначено уповноважену особу Фонду та делеговано всі повноваження тимчасового адміністратора ПАТ «ФІНБАНК», визначені статтями 37-39 Закону України «Про систему гарантування вкладів фізичних осіб», завідувачу сектору аналізу фінансового стану банків управління економічного аналізу, прогнозування та моніторингу діяльності департаменту дистанційного та інспекційного моніторингу діяльності банків Степанець Вікторії Сергіївні строком на один місяць з 10 квітня 2017 року до 9 травня 2017 року включно.

Реквізити ПАТ «ФІНБАНК»: код банку (МФО): 328685; код ЄДРПОУ: 20041917; місцезнаходження: пр. Шевченка, 4А, м. Одеса, 65032.

Про час та порядок виплат вкладникам ПАТ «ФІНБАНК» буде повідомлено додатково на офіційному сайті Фонду - www.finbank.odessa.ua, на сайті ПАТ «ФІНБАНК» та відділеннях даного банку.

Як раніше повідомляв інформпортал Банкрутство & Ліквідація, НБУ відніс Фінбанк до категорії неплатоспроможних.

Коментарі
Додати коментар