До новин

Порошенко запропонували 6 кандидатів у члени ВРЮ

30 квітня, 2015
Законодавство
Порошенко запропонували 6 кандидатів у члени ВРЮ

Конкурсна комісія з відбору кандидатів у члени Вищої ради юстиції (ВРЮ) відібрала 6 кандидатур та рекомендувала їх президентові України Петру Порошенку.

Про це повідомляє інформаційний портал Банкрутство & Ліквідація із посиланням на РБК-Україна.

Згідно з інформацією прес-служби глави держави, конкурсна комісія провела індивідуальні співбесіди з учасниками відкритого конкурсу, який був оголошений 13 березня, за результатами яких шляхом відкритого поіменного голосування визначила шістьох осіб, яких рекомендує президенту для призначення трьох членів ВРЮ.

"Ми розглянули документи 14 осіб та провели співбесіди з 13 учасниками конкурсу. Один з учасників - Москалюк Л. П. - на співбесіду не з'явився. Ми відібрали 6 кандидатур - Гусака М.Б., Мойсика В. Р., Бенедисюка В. М., Томкину О. О., Малашенкову Т. М. та Демченко В. К. - з числа яких, на думку членів конкурсної комісії, Президент України може призначити трьох членів Вищої ради юстиції", - повідомив голова комісії Володимир Василенко.

Нагадаємо, напередодні всеукраїнська конференція працівників прокуратури обрала членами Вищої ради юстиції судді Голосіївського районного суду Києва Вадима Нежуру і адвоката Володимира Комкова.

Як раніше повідомляв інформпортал Банкрутство & Ліквідація, з'їзд представників юридичних вищих навчальних закладів та наукових установ обрав Андрія Бойка та Анатолія Мирошниченка членами Вищої ради юстиції.

Коментарі
Додати коментар