До новин

На Волині під час отримання хабара затримали арбітражного керуючого

05 травня, 2015
Резонансні справи
На Волині під час отримання хабара затримали арбітражного керуючого

Співробітники прокуратури Волинської області спільно із співробітниками СБУ та УМВС затримали арбітражного керуючого, який вимагав та отримав неправомірну вигоду у розмірі 120 тис. гривень.

Про це інформаційному порталу Банкрутство & Ліквідація повідомили у прес-службі обласної прокуратури.

Встановлено, що цей службовець займався ліквідаційними процедурами щодо одного із підприємств міста Києва і при цьому вимагав у волинського бізнесмена гроші за сприяння йому у придбанні на аукціоні майна підприємства та повернення коштів як одному із кредиторів.

Нині посадовцю повідомлено про підозру у вчинені кримінального правопорушення, а також вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою та накладення арешту на майно.

У кримінальному провадженні триває досудове розслідування. Процесуальне керівництво здійснюється апаратом прокуратури Волинської області.

Як раніше повідомляв інформпортал Банкрутство & Ліквідація, у лютому 2015 року херсонські оперативники затримали арбітражного керуючого при одержанні неправомірної вигоди у розмірі 27 тис. гривень за продаж майна ліквідованої фірми за вигідною ціною.

Коментарі
Додати коментар