До новин

Держава продає борги деревообробного підприємства перед банком-банкрутом

24 травня, 2017
Продаж
Держава продає борги деревообробного підприємства перед банком-банкрутом

Кредит діючого деревообробного підприємства із виробничими потужностями та рестораном у заставі виставлено на продаж.

Про це повідомляє інформаційний портал Банкрутство & Ліквідація із посиланням на прес-службу Фонду гарантування вкладів фізосіб.

2 червня 2017 року у системі «ProZorro.Продажі» відбудеться аукціон з продажу прав вимоги за кредитом діючого деревообробного підприємства, зареєстрованого у Полтавській області. У забезпечення за кредитним договором передано виробниче обладнання та будівлю ресторану відпочинкового комплексу на березі Дніпродзержинського водосховища (Полтавщина). На повторні торги актив виставляється з початковою ціною реалізації 2,34 млн грн. Актив перебуває на балансі ПАТ Банк «Контракт».

На продаж виставлено права вимоги за кредитом юридичної особи. Компанія-позичальник веде господарську діяльність у сфері виробництва дерев’яних будівельних конструкцій і столярних виробів. Основний напрямок роботи – виробництво дерев’яних каркасно-щитових будинків за типовими та індивідуальними проектами. А також – виробництво дерев’яних вікон, дверей та меблів. Під кінець квітня 2017 року заборгованість за договором склала 4,99 млн грн.

У заставі банку, зокрема, обладнання – лінія з виробництва зрощеної ламелі з деревини марки Weinig, 2004 року випуску, яке територіально знаходиться у м. Кобеляки, Полтавської області.

А також – земельна ділянка, площею 0,25 га, на якій розташована сучасна база відпочинку, та будівля ресторану, площею 874,2 м2. Об’єкти нерухомості знаходяться у с. Світлогірське, Кобеляцького району, Полтавської області. До складу відпочинкового комплексу також входить готель, конференц-зала, банний комплекс, власне підсобне господарство, рибокоптильний цех та пекарня, які постачають продукцію для ресторану.   

Варто наголосити, що у публічному паспорті активу вказано і оціночну вартість забезпечення. Початкова ціна лоту – 2 337 571,37 грн. Організатор торгів – Товариство з обмеженою відповідальністю «ЗАКУПКИ.ПРОМ.УА». 

Кінцевий термін прийому заявок на участь у торгах – 1 червня.

Як раніше повідомляв інформпортал Банкрутство & Ліквідація, минулого тижня сума реалізації активів збанкрутілих банків перевищила 96 млн грн.

Коментарі
Додати коментар