До новин

Мін’юст почав видавати посвідчення приватних виконавців

24 травня, 2017
Законодавство
Мін’юст почав видавати посвідчення приватних виконавців

10 осіб успішно склали іспит та отримають від Міністерства юстиції посвідчення приватних виконавців.

Про це повідомляє інформаційний портал Банкрутство & Ліквідація із посиланням на прес-службу відомства.

Тимчасова кваліфікаційна комісія приватних виконавців нагадує, що 15.05.2017 та 22.05.2017 проведено кваліфікаційний іспит 19 осіб, які виявили намір здійснювати діяльність приватного виконавця.

Згідно протоколу засідання Комісії від 22.05.2017 № 12 за результатами проведення кваліфікаційного іспиту прийняте рішення видати посвідчення приватного виконавця 10 особам, які склали іспит, та відмовити у видачі відповідних посвідчень 9 особам, які іспит не склали.

Інформація про результати кваліфікаційного іспиту та список осіб, щодо яких прийнято рішення про видачу/відмову у видачі посвідчення приватного виконавця, доступна за посиланням.

Одночасно Комісія повідомляє, що особам, які успішно склали кваліфікаційний іспит, та відносно яких Комісією прийняте рішення про видачу посвідчення приватного виконавця, Міністерством юстиції України будуть видані відповідні посвідчення протягом 10 днів з дня складення кваліфікаційного іспиту.

Як раніше повідомляв інформпортал Банкрутство & Ліквідація, рівних можливостей для доступу до професії приватного виконавця не існує.

Коментарі
Додати коментар