До новин

Страхова компанія «Ренесанс Життя» припиняє роботу

25 травня, 2017
Ліквідація
Страхова компанія «Ренесанс Життя» припиняє роботу

СК «Ренесанс Життя» йде з українського ринку, передавши свій страховий портфель страховику «Форте Лайф». Передача портфеля була закріплена зборами акціонерів «Ренесанс Життя» 27 квітня.

Про це повідомляє інформаційний портал Банкрутство & Ліквідація із посиланням на «Форіншурер».

Цей етап реорганізації компанії, пов'язаний з відходом російських акціонерів, дозволяє передати страховий портфель товариства на обслуговування українському страховику, який має досвід з прийняття страхових портфелів від інших страхових компаній.

Що характерно, СК «Ренесанс Життя» увійшла в число 13 страховиків, які перевірить Нацкомфінпослуг через скарги скарг клієнтів.

Всі передані договори страхування життя залишаються в силі і продовжують дію на визначених у момент їх укладення умовах страхування, заявили в компанії.

Подальший супровід, обслуговування договорів страхування, в тому числі прийом чергових страхових платежів і здійснення страхових виплат продовжить СК «Форте Лайф».

Як раніше повідомляв інформпортал Банкрутство & Ліквідація, минулого року Нацкомфінпослуг вивела з ринку десятки страхових компаній.

Коментарі
Додати коментар