До новин

Держава продає кредити, забезпечені машинобудівним заводом

05 липня, 2017
Продаж
Держава продає кредити, забезпечені машинобудівним заводом

Кредити із потужностями заводу з виробництва машин та устаткування спеціального призначення у заставі банку – виставлено на продаж.

Про це повідомляє інформаційний портал Банкрутство & Ліквідація із посиланням на прес-службу Фонду гарантування вкладів фізосіб.

11 липня у системі «ProZorro.Продажі» відбудеться аукціон з продажу прав вимоги за кредитами, що перебувають на балансі ПАТ «ТЕРРА БАНК», та у забезпечення за якими передано потужності заводу з виробництва машин та устаткування спеціального призначення. Початкова ціна реалізації – 6 205 752,41 грн.

Одним лотом на торги виставляються права вимоги за двома кредитами юридичної особи. Позичальник не перебуває у стані припинення та веде господарську діяльність у сфері виробництва машин і устаткування спеціального призначення. Компанія надає спектр інжинірингових послуг для нафтогазової, металургійної, хімічної промисловості. А також випускає устаткування будь-якої складності з вуглецевих, корозійностійких сталей, сплавів титану, сплаві цирконію, алюмінію. 

На початок травня 2017 року загальна заборгованість за договорами склала 48,49 млн грн. При цьому у заставу банку передано обладнання заводу з виробництва машин та устаткування спеціального призначення.

Як повідомляв інформпортал Банкрутство & Ліквідація, Національний банк України вирішив ліквідувати Терра Банк 23 грудня 2014 року.

Коментарі
Додати коментар