До новин

З російського реєстру туроператорів виключили 165 компаній

20 січня, 2015
Збитки
З російського реєстру туроператорів виключили 165 компаній

За перші два тижні 2015 року з федерального реєстру туроператорів виключили 165 компаній.

Про це повідомляє "Банкрутство & Ліквідація" із посиланням на "Ведомости".

Як повідомила прес-секретар Ростуризму Ірина Щеголькова, часто причиною виключення компаній з реєстру стає неподання документів про фінансові гарантії.

"Зараз початок року, у низки туроператорів настав момент продовження договорів страхування. Через складну ситуацію на ринку у компаній є проблеми з фінгарантіями, які вони зараз вирішують. Також є технічний момент: вони повинні надати нам документи за три місяці, тут ще й свята були" , - пояснила вона.

Зараз у федеральному реєстрі зареєстровано 1 380 компаній, що працюють в сфері виїзного туризму з фінгарантіями від 30 млн руб.

У серпні прем'єр-міністр Дмитро Медведєв запропонував проводити періодичні перевірки туроператорів і виключати з реєстру компаній тих із них, у кого немає надійного фінансового покриття.

"Я думаю, що просто потрібні періодичні перевірки на майбутнє та виключення з реєстру туроператорів тих компаній, у яких немає надійного фінансового покриття", - заявив тоді Медведєв.

Як повідомляло "Банкрутство & Ліквідація", туристичний оператор News Travel через фінансову скруту припинив відправку українських туристів за кордон із 17 січня 2015 року.

Джерело фото: youtravellers.blogspot.com

Коментарі
Додати коментар