До новин

Управління юстиції просить арбітражних керуючих не користуватись російськими сервісами

07 липня, 2017
Законодавство
Управління юстиції просить арбітражних керуючих не користуватись російськими сервісами

Головне територіальне управління юстиції у Кіровоградській області звернулося до арбітражних керуючих (розпорядників майна, керуючих санацією, ліквідаторів) із закликом утриматися від використання сервісів «Яндекс» та «Mail.ru» у своїй професійній діяльності.

Про це повідомляє інформаційний портал Банкрутство & Ліквідація з посиланням на прес-службу вказаного теруправління юстиції.

«Указом президента України від 15.05.2017 №133/2017 в Україні введено в дію рішення Ради національної безпеки і оборони України від 28.04.2017 «Про застосування персональних спеціальних економічних та інших обмежувальних заходів (санкцій)». Зазначене рішення передбачає застосування персональних спеціальних економічних та інших обмежувальних заходів (санкцій) до ряду російських компаній, серед яких усі поштові сервіси «Яндекс» та «Mail.ru» (yandex.ru, yandex.ua, mail.ru, mail.ua, inbox.ru, list.ru, bk.ru) та інші», - нагадали у прес-службі.

Враховуючи наведене, арбітражним керуючим (розпорядникам майна, керуючим санацією, ліквідаторам) управління юстиції рекомендувало утриматися від використання заборонених поштових сервісів під час здійснення професійної діяльності та використовувати поштові сервіси, які не заборонені в Україні.

Як раніше повідомляв інформпортал Банкрутство & Ліквідація, НБУ ввів санкції проти російських банків.

Коментарі
Додати коментар