До новин

Мінюст вніс зміни до порядку контролю за діяльністю арбітражних керуючих

12 травня, 2015
Законодавство
Мінюст вніс зміни до порядку контролю за діяльністю арбітражних керуючих

Міністерство юстиції України 27 квітня 2015 року своїм наказом № 605/5 затвердило зміни до «Порядку контролю за діяльністю арбітражних керуючих (розпорядників майна, керуючих санацією, ліквідаторів)».

Про це інформаційному порталу Банкрутство & Ліквідація повідомили у прес-службі відомства.

Зокрема, уточнюється, що для проведення перевірки діяльності арбітражних керуючих орган контролю буде видавати не наказ про проведення перевірки, а доручення на проведення перевірки.

При цьому право підпису такого доручення надається керівнику структурного підрозділу Мін’юсту. «Доручення на проведення перевірки підписується керівником структурного підрозділу Мін’юсту, відповідального за забезпечення реалізації повноважень державного органу з питань банкрутства (далі – структурний підрозділ Мін’юсту), або керівником територіального органу з питань банкрутства», - йдеться у наказі.

Також оновлені форми таких документів: посвідчення на проведення перевірки діяльності арбітражного керуючого, повідомлення про проведення перевірки діяльності арбітражного керуючого, акт про відмову арбітражного керуючого у проведенні перевірки, довідка про результати перевірки діяльності арбітражного керуючого, акт перевірки діяльності арбітражного керуючого, приписи про недопущення повторних порушень , приписи про усунення порушень.

Як раніше повідомляв інформпортал Банкрутство & Ліквідація, Мінюст зобов’язав арбітражних керуючих подавати інформацію про банкрутів в електронному вигляді.

Коментарі
Додати коментар