До новин

Борги із 45 тисячами декалітрів спирту у заставі виставили на продаж

20 липня, 2017
Продаж
Борги із 45 тисячами декалітрів спирту у заставі виставили на продаж

1 серпня у системі ProZorro.Продажі відбудеться аукціон з продажу прав вимоги за кредитами, у забезпечення за якими передано понад 45 тисяч декалітрів спирту, у тому числі етилового.

Про це повідомляє інформаційний портал Банкрутство & Ліквідація з посиланням на прес-службу Фонду гарантування вкладів фізосіб.

Активи перебувають на балансі Банку «Демарк» та виставляються на повторні торги. Початкова ціна реалізації – 528 779,79 грн.

Одним лотом на торги виставлено права вимоги за двома кредитами. Компанії-позичальники перебувають у стані припинення у зв’язку із реорганізацією. Сфера діяльності позичальників  – «дистиляція, ректифікація та змішування спиртних напоїв».

Вказані підприємства зареєстровані у Чернігівській області – м. Ічня та с. Чемер Козелецького району.

На початок червня цього року загальна заборгованість за кредитами склала 7,34 млн грн. У забезпечення за договорами передано товари в обороті – понад 45 тисяч декалітрів спирту, у тому числі етилового 25,8 тис декалітрів.

Ознайомитися із повною інформацією про актив – матеріалами кредитних справ та деталями претензійної роботи, проведеної банком, потенційні покупці можуть у кімнаті даних після підписання стандартного договору про конфіденційність.

Аукціон відбудеться в системі ProZorro.Продажі. Заявки на участь  у торгах приймаються до 31 липня.

Як раніше повідомляв інформпортал Банкрутство & Ліквідація, на продаж виставили активи банків-банкрутів на 10 млрд грн.

Коментарі
Додати коментар