До новин

Чергова хвиля вкладників збанкрутілого Юнісон банку отримає відшкодування

26 липня, 2017
Банкрутство фінустанов
Чергова хвиля вкладників збанкрутілого Юнісон банку отримає відшкодування

З 27 липня 2017 року ПАТ «БАНК «ЮНІСОН» почне виплачувати кошти вкладникам за договорами, строк дії яких закінчився до 26 липня 2017 року включно, а також продовжить виплати коштів вкладникам за договорами банківського вкладу, строк дії яких закінчився раніше, та за договорами банківського рахунку (поточні та карткові рахунки).

Про це повідомляє інформаційний портал Банкрутство & Ліквідація з посиланням на прес-службу Фонду гарантування вкладів фізосіб.

Виплати вкладникам здійснюються в розмірі вкладу, включаючи відсотки, нараховані на день початку процедури виведення Фондом банку з ринку, але не більше 200 тисяч гривень. Вклади в іноземній валюті перераховуються в національну валюту України за офіційним курсом гривні, встановленим НБУ до іноземних валют на день початку процедури виведення Фондом банку з ринку та здійснення тимчасової адміністрації.

Виплати коштів здійснюються через відділення «Юнісону».

Про строки та порядок виплат вкладникам, строк дії договорів яких закінчується після 26 липня 2017 року, у ФГВФЛ пообіцяли оголосити додатково на офіційному сайті.

Як раніше повідомляв інформпортал Банкрутство & Ліквідація, через судові процеси, що тривають, Фонд гарантування вкладів фізосіб не може почати ліквідацію визнаного неплатоспроможним в квітні 2016 року банку «Юнісон».

Коментарі
Додати коментар