До новин

Ще один український банк хоче піти з ринку

16 серпня, 2017
Банкрутство фінустанов
Ще один український банк хоче піти з ринку

Акціонери Промислово-фінансового банку на зборах 15 вересня хочуть розглянути питання припинення банківської діяльності фінансової установи.

Про це банк повідомляє в системі розкриття інформації Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку, передає портал Банкрутство & Ліквідація.

Згідно оприлюдненого порядку денного зборів, акціонери розглянуть питання про припинення здійснення банківської діяльності ПАТ «Промислово-фінансовий банк» без припинення юридичної особи, а також мають намір затвердити план припинення діяльності.

«На етапі переходу, протягом 6 місяців банк повністю розрахується зі своїми клієнтами, юридичними і фізичними особами за поточними і строковими зобов'язаннями, і продовжить діяльність як фінансова компанія, основним напрямком якої буде кредитування», - повідомили в банку.

«В даний час в банку вже акумульовано достатньо коштів для повного розрахунку», - запевнили в фінустанові.

Нагадаємо, Промфінбанк заснований в 1997 році. Власником банку є Володимир Матицин.

За даними Нацбанку, на 1 квітня за розміром активів Промфінбанк займав 73-е місце (385,4 млн гривень) серед 90 діючих фінустанов.

Як повідомляв інформпортал Банкрутство & Ліквідація, акціонери Апекс-банку мають намір припинити банківську діяльність фінустанови.

Коментарі
Додати коментар