До новин

На продаж виставили сервери та телекомунікаційне обладнання збанкрутілого Держзембанку

21 серпня, 2017
Продаж
На продаж виставили сервери та телекомунікаційне обладнання збанкрутілого Держзембанку

22 серпня у системі ProZorro.Продажі відбудуться аукціони з продажу основних засобів, що перебувають на балансі ПАТ «Держзембанк», зокрема, з молотка хочуть пустити сервери IBM та телекомунікаційне обладнання JUNIPER.

Про це повідомляє інформаційний портал Банкрутство & Ліквідація з посиланням на прес-службу Фонду гарантування вкладів фізосіб.

Загалом на торги виставлено десять лотів., серед яких сервери загального призначення IBM Flex System x240 Compute Node, блейд-шасі IBM Flex System Enterprise Chassis та телекомунікаційне обладнання відомої компанії JUNIPER.

При цьому частина обладнання використовується у поточній роботі банку, а частина – нова. Обладнання продаватиметься кількома лотами, початкова ціна реалізації першого лоту – 543,23 тис. гривень. Другий лот - 34 одиниці телекомунікаційного обладнання JUNIPER, виставлений з початковою ціною 169 тис. гривень.       

Окремим лотом на аукціон також виставлено 5 міжмережевих екранів JUNIPER SRX650, початкова ціна лоту – 168,4 тис. гривень.

Лот, до складу якого увійшло шість міжмережевих екранів JUNIPER (SRX1400 та SRX210HE-POE) – на продаж виставлено із початковою ціною реалізації 114, 5 тис. гривень.

Крім того, окремими лотами на продаж виставлені два маршрутизатори JUNIPER MX80 з початковою ціною по – 129,5 тис. гривень кожний.

Також на торги одним лотом виставлено 33 одиниці основних засобів, у тому числі багатофункціональний пристрій KONICA MINOLTA bizhub C224e. Початкова ціна реалізації – 51 тис. гривень.

Коментарі
Додати коментар