До новин

«Мілкіленд» реструктуризує кредит у польському банку

22 серпня, 2017
Борги
«Мілкіленд» реструктуризує кредит у польському банку

Дочірні компанії групи «Мілкіленд» - Milkiland EU і UA Trade - уклали угоду з польським Pekao Bank про реструктуризацію кредиту на 1,8 мільйона євро.

Про це йдеться в повідомленні на Варшавській фондовій біржі, повідомляє інформаційний портал Банкрутство & Ліквідація з посиланням на Liga.net.

За умовами угоди, основний борг погашатиметься щомісячними платежами до 30 червня 2018 р. Компанії-позичальники зобов'язалися до 28 лютого 2018 р продати неключові активи на суму не менше 0,12 млн євро і направити виручені кошти на погашення боргу.

Банк погодився до 30 червня 2018 р не стягувати з компаній процентний борг і штрафи через прострочення погашення боргу, а також не ініціювати примусове стягнення заборгованості.

Мілкіленд зобов'язаний надати банку нову пропозицію погашення боргу до 15 квітня 2018 р

Мілкіленд - один з найбільших виробників сирів і молочної продукції в Україні.

В Україні групі Мілкіленд належить 10 заводів, що виробляють широкий асортимент молочної продукції, в тому числі сири, свіжі молочні продукти і масло, які реалізуються під торговими марками Добряна і Коляда.

Нагадаємо, акціонери компанії Milkiland N.V на загальних зборах призначили невиконавчим директором компанії колишнього міністра економічного розвитку і торгівлі Павла Шеремету.

Як повідомляв інформпортал Банкрутство & Ліквідація, Варшавська біржа зупинила обіг акцій холдингу «Мілкіленд».

Коментарі
Додати коментар