До новин

Суд визнав банкрутом Carlo Pazolini

15 вересня, 2017
Банкрутство підприємств
Суд визнав банкрутом Carlo Pazolini

Арбітражний суд Москви визнав банкрутом великого російського взуттєвого рітейлера АТ «Фірма «Анта» (бренд Carlo Pazolini).

Про це повідомляє інформаційний портал Банкрутство & Ліквідація з посиланням на «РИА Новости».

Як повідомив в суді представник тимчасового керуючого Майї Яровікової, на момент перших зборів кредиторів, які пройшли в серпні, до реєстру вимог кредиторів «Анти» були включені вимоги на 6,4 мільярда рублів.

Всі кредитори проголосували за введення конкурсного провадження (процедура, згідно з якою ліквідується майно неспроможного боржника шляхом його реалізації і розподілу отриманих коштів між конкурсними кредиторами).

Суд затвердив конкурсним керуючим арбітражного керуючого Сергія Бойка. Його звіт про хід банкрутства призначений на 5 березня наступного року.

Carlo Pazolini - восьмий за величиною взуттєвий рітейлер на російському ринку і четвертий серед російських взуттєвих підприємств. Виручка компанії в 2015 році становила 7,3 млрд рублів.

Carlo Pazolini - один з небагатьох російських рітейлерів, хто зміг зберегти свій український актив, оскільки ніколи не належав росіянам напряму.

До недавнього часу магазини керувалися ліквідованим зараз Карло Пазоліні Трейдінг, кінцевими бенефіціарами якого були генеральний директор мережі Анатолій Греков і маловідома широкому загалу Алла Гракова.

Правонаступником фірми стала черкаська компанія з аналогічною назвою і таким же переліком власників, яка також знаходиться в процесі ліквідації.

Зараз магазини Carlo Pazolini знаходяться в управлінні іншої юридичної особи - компанії Дет Груп, якою володіє директор з розвитку мережі Ростислав Резун.

Коментарі
Додати коментар