До новин

ФГВФО продає борги низки пов'язанаих суб'єктів госодарювання перед Дельта Банком

19 вересня, 2017
Продаж
ФГВФО продає борги низки пов'язанаих суб'єктів госодарювання перед Дельта Банком

27 вересня у системі ProZorro.Продажі відбудеться аукціон з продажу прав вимоги за кредитами АТ «Дельта банк», у забезпечення за якими передано одразу кілька об’єктів комерційної нерухомості, приватний житловий будинок та земельна ділянка у передмісті Києва.

Про це повідомляє інформаційний портал Банкрутство & Ліквідація з посиланням на прес-службу Фонду гарантування вкладів фізосіб.

Стартова ціна реалізації лоту – 138,60 млн грн.

Одним лотом на аукціон виставлено права вимоги за шістьма кредитами. Позичальники – пов’язані між собою юридична особа та фізична особи. Загальна заборгованість за договорами на початок 2017 року скала 138,60 млн грн.

При цьому, у забезпечення за кредитом фізособи передано легковий автомобіль марки Mercedes-Benz (модель CLK 63 AMG) та житловий будинок, загальною площею 593,0 м2, розташований у Києво-Святошинському районі, с.Петропавлівська Борщагівка.

Забезпеченням за кредитами юридичної особи є ряд об’єктів нерухомості, у яких донедавна розміщувались магазини мережі з продажу побутової техніки. Зокрема, серед переданих у заставу банку об’єктів:        

- приміщення магазину, загальною площею 1 009,1 м2, що розташоване за адресою: Рівненська обл., м. Рівне, проспект Миру;

- магазин, загальною площею 789,8 м2, у Хмельницькій області, м. Нетішин, пр. Незалежності (пр. Леніна);

- магазин загальною площею 446,3 м2, що розташований за адресою: Хмельницька область, м. Шепетівка, пр. Миру, та складається з торгової зали (238,7 м2), котельні, складів тощо;

- магазин промислових товарів, загальною площею 298,10 м2, розташований у Дніпропетровській області, м. Марганець, вул. Київська;

торгові ряди вбудованих приміщень, магазин загальною площею 441,2 м2, що розташовані у Рівненській області, м. Кузнецовськ.

Крім того у заставі банку – товари в обороті: побутова, аудіо- та відеотехніка.

Актив виставляється на перші торги. Початкова ціна реалізації – 138 595 907,75 грн.

Аукціон відбудеться у системі ProZorro.Продажі.

Як повідомляв інформпортал Банкрутство & Ліквідація, ProZorro.Продажі і Фонд держмайна запустили пілотний проект з продажу об'єктів малої приватизації.

Коментарі
Додати коментар