До новин

На початку жовтня відбудуться установчі з’їзди приватних виконавців регіонів

25 вересня, 2017
Події
На початку жовтня відбудуться установчі з’їзди приватних виконавців регіонів

В областях та Києві 3 жовтня будуть проведені установчі з’їзди приватних виконавців регіонів.

Про це повідомляє інформаційний портал Банкрутство & Ліквідація з посиланням на прес-службу Мін’юсту.

«Міністерство юстиції України зазначає, що 3 жовтня 2017 року о 10 год. 00 хв. у приміщеннях головних територіальних управлінь юстиції Міністерства юстиції України в областях та місті Києві будуть проведені установчі з’їзди приватних виконавців регіонів», - вказано на сайті відомства.

В Мін’юсті звернули увагу на те, що в день проведення з’їзду приватним виконавцям регіону необхідно прибути за адресою головного територіального управління юстиції Міністерства юстиції України за виконавчим округом, мати при собі посвідчення приватного виконавця та паспорт громадянина України.

У відомстві дали розпорядження начальникам головних територіальних управлінь юстиції Міністерства юстиції України в областях та місті Києві: пізніше наступного робочого дня після проведення з’їздів забезпечити передачу рішення, оформленого за результатами рейтингового таємного голосування з’їзду до Мін’юсту для оприлюднення на його офіційному веб-сайті.

Як повідомляв інформпортал Банкрутство & Ліквідація, Мін’юст затвердив графік іспитів для майбутніх приватних виконавців.

Коментарі
Додати коментар