До новин

Кривий Ріг до опалювального сезону «готують» підприємства-банкрути

27 вересня, 2017
Банкрутство підприємств
Кривий Ріг до опалювального сезону «готують» підприємства-банкрути

Два підприємства, що перебувають у процедурі банкрутства - ПАТ «Криворізька теплоцентраль» та КП «Криворіжтепломережа» - готують Кривий Ріг Дніпропетровської області до опалювального сезону.

Про це повідомляє інформаційний портал Банкрутство & Ліквідація з посиланням на krlife.com.ua.

Як стало відомо на засіданні постійних комісій Криворізької міськради, КП «Криворіжтепломережа» перебуває у стані банкрутства. Ще 4 квітня поточного року Господарський суд Дніпропетровської області  21 лютого порушив провадження у справі про банкрутство комунального підприємства за позовом дочірньої компанії «Нафтогазу» «Газ України». Заявлені по цій справі кредиторські вимоги складають 15,4 млн грн.

«Було засідання першої інстанції, потім була апеляція. Ми подали касацію і 8 вересня суд ухвалив рішення про відкриття касаційного процесу», - сказав директор КП «Криворіжтепломережа» Сергій Мітін.

Нагадаємо, що «Криворізька теплоцентраль» має мільярдні борги. Підприємство є теплопостачальником для половини 600-тисячного Кривого Рогу. Тепло для іншої частини міста поставляє КП «Криворіжтепломережа».

Як повідомляв інформпортал Банкрутство & Ліквідація, у Чигирині паніка через ймовірне банкрутство теплопостачальної компанії.

Коментарі
Додати коментар