До новин

Навчальні курси приватних виконавців поновляться наступного тижня

13 жовтня, 2017
Події
Навчальні курси приватних виконавців поновляться наступного тижня

Заняття п’ятого набору слухачів навчальних курсів з отримання знань у сфері примусового виконання судових рішень і рішень інших органів розпочнуться 17 жовтня.

Про це повідомляє інформаційний портал Банкрутство & Ліквідація з посиланням на прес-службу Мін’юсту.

Так заняття розпочнуться у вівторок, 17 жовтня, о 10 год. в приміщенні Міністерства юстиції України за адресою: м. Київ, вул. Січових Стрільців, 73.

Реєстрація слухачів відбудеться з 9.00 до 10.00.

У відкритті навчальних курсів п’ятого набору візьмуть участь заступник міністра юстиції України з питань виконавчої служби Сергій Шкляр, директор Департаменту з питань правосуддя та національної безпеки Міністерства юстиції України Олександр Олійник, керівництво Департаменту Державної виконавчої служби Міністерства юстиції України, директор Інституту права та післядипломної освіти Міністерства юстиції України Катерина Чижмарь.

Заняття продовжаться лекціями, передбаченими планом навчальних курсів.

Починаючи з 18 жовтня 2017 року заняття навчальних курсів п’ятого набору будуть проходити у приміщенні Інституту права та післядипломної освіти Міністерства юстиції України за адресою: м. Київ, вул. Кустанайська, 6.

Зазначені заняття будуть проходити у будні дні з понеділка по п’ятницю включно (субота та неділя вихідні). Останній день занять запланований на 16 листопада 2017 року.

Коментарі
Додати коментар