До новин

ФГВФО вдруге виставляє на продаж борг компанії перед збанкрутілим Фідобанком

24 жовтня, 2017
Продаж
ФГВФО вдруге виставляє на продаж борг компанії перед збанкрутілим Фідобанком

Кредит, забезпечений сільськогосподарським обладнанням на Вінниччині, виставлено на повторні торги.

Про це повідомляє інформаційний портал Банкрутство & Ліквідація з посиланням на прес-службу Фонду гарантування вкладів фізосіб.

Третього листопада у системі ProZorro.Продажі відбудеться аукціон з продажу прав вимоги за кредитом ПУАТ «Фідобанк», у забезпечення за яким передано сільськогосподарське обладнання та техніка. Початкова ціна реалізації – 580 464,50 грн.

На продаж виставлено права вимоги за кредитом юридичної особи. Компанія-позичальник не перебуває у процесі припинення та зареєстрована на Вінничині. На початок вересня цього року заборгованість за кредитним договором склала 644 961 грн.

При цьому, забезпеченням за кредитом виступає сільськогосподарське устаткування та транспортні засоби. Зокрема,  сільськогосподарські машини John Deere та дисколапове знаряддя. Територіально передане у заставу банку обладнання знаходиться у Барському районі Вінницької області.

У публічному паспорті торгів визначено дату та умови проведення наступного аукціону у разі, якщо попередні торги будуть визнані такими, що не відбулися.  

Як повідомляв інформпортал Банкрутство & Ліквідація, ФГВФО хоче перевести торги заставами НБУ з американських майданчиків на ProZorro.Продажі.

Коментарі
Додати коментар