До новин

Оприлюднили список нерухомості банків-банкрутів для здачі в оренду

25 жовтня, 2017
Законодавство
Оприлюднили список нерухомості банків-банкрутів для здачі в оренду

Фонд гарантування вкладів фізичних осіб оприлюднено перелік нерухомості, що може бути надано в оренду (житлові та нежитлові приміщення, що перебувають на балансі неплатоспроможних банків).

Про це повідомляє інформаційний портал Банкрутство & Ліквідація з посиланням на прес-службу Фонду гарантування вкладів фізосіб.

Як зазначається, перелік об’єктів розміщений на офіційному сайті Фонду в розділі «Оренда приміщень», в якому зазначено тип приміщення (квартира, паркомісце, торгівельні площі, майновий комплекс, складське приміщення і т.д.), орендодавець (власник), адреса, площа об’єкту, тощо.

У разі зацікавленості в оренді будь-якого з вказаних об’єктів, потенційному орендарю потрібно звернутися з пропозицією до Банку у власності якого перебуває даний об’єкт, або надіслати заявку на електронну пошту: cn-rent@fg.gov.ua. Надіслана потенційним орендарем заявка в подальшому буде направлена на уповноважену особу Фонду на ліквідацію чи тимчасову адміністрацію Банку.

Після отримання заявки, відповідальні представники банків у найкоротший термін зв’яжуться для обговорення порядку та умов передачі приміщень в оренду.

«Перелік об’єктів нерухомості, що може бути надана в оренду налічує більше 600 об’єктів у різних областях України», - додали у Фонді.

Як повідомляв інформпортал Банкрутство & Ліквідація, ФГВФО виставив на продаж активи банків-банкрутів на 22,5 млрд грн.

Коментарі
Додати коментар