До новин

В Україні «померла» це одна страхова компанія

10 листопада, 2017
Ліквідація
В Україні «померла» це одна страхова компанія

Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сфері ринків фінансових послуг 12 жовтня 2017 року виключила «Європейський Страховий Союз» з держреєстру фінустанов та анулювала свідоцтво компанії.

Про це повідомляє інформаційний портал Банкрутство & Ліквідація з посиланням на відповідне розпорядження НКРФ від № 4061.

«Виключити Приватне акціонерне товариство «Європейський Страховий Союз» з державного реєстру фінансових установ у зв’язку з анулюванням ліцензій Товариства на провадження страхової діяльності. Анулювати свідоцтво про реєстрацію фінансової установи серії СТ № 411 від 02.08.2005, видане товариству. Департаменту страхового регулювання та нагляду забезпечити видачу товариству цього рішення. Відділу ведення реєстру фінансових установ забезпечити внесення до реєстру інформації про анулювання свідоцтва про реєстрацію фінансової установи товариства та виключити товариство з реєстру», - йдеться в документі.

Вказане розпорядження набрало чинності 12 жовтня 2017 року.

Як повідомляв інформпортал Банкрутство & Ліквідація, нацкомісія з державного регулювання у сфері ринків фінансових послуг анулювала ліцензії страхових компаній «Саламандра-Україна» та «ДІМ Страхування».

Коментарі
Додати коментар