До новин

Держава розрахувалася з кредиторами збанкрутілого Держзембанку

14 листопада, 2017
Банкрутство фінустанов
Держава розрахувалася з кредиторами збанкрутілого Держзембанку

ФГВФО оголосив про завершення задоволення вимог кредиторів ПАТ «Державний земельний банк» та про право акціонерів на отримання залишкового майна банку.

Про це повідомляє інформаційний портал Банкрутство & Ліквідація з посиланням на прес-службу Фонду гарантування вкладів фізосіб.

Уповноваженою особою Фонду гарантування вкладів фізичних осіб на ліквідацію ПАТ «ДЕРЖАВНИЙ ЗЕМЕЛЬНИЙ БАНК» завершено задоволення акцептованих вимог кредиторів банку згідно з черговістю, встановленою законодавством.

Після задоволення вимог всіх кредиторів у ПАТ «ДЕРЖЗЕМБАНК» залишилось нереалізоване майно. Відповідно до порядку складання і ведення реєстру акцептованих вимог кредиторів та задоволення вимог кредиторів банків, що ліквідуються, акціонери ПАТ «ДЕРЖЗЕМБАНК» мають право на отримання залишкового майна (активів).

Як повідомляв інформпортал Банкрутство & Ліквідація, відповідно до рішення НБУ від 27 вересня 2016 року «Про відкликання банківської ліцензії та ліквідацію Публічного акціонерного товариства «Державний земельний банк» виконавчою дирекцією Фонду гарантування вкладів фізичних осіб прийнято рішення про початок процедури ліквідації фынустанови.

Коментарі
Додати коментар